Erikoishammasteknikon valmistamat hammas- ja irtoproteesit – palvelua Porvoossa, Loviisassa ja Sipoossa

Tule käymään ja kerro tarkemmin, kuinka voimme auttaa sinua.

Varaa aika

Yrityksemme tarjoaa modernia teknologiaa hyödyntävät erikoishammasteknikon palvelut, kuten hammas- ja irtoproteesit, pitkällä kokemuksella. Työssämme käytämme viimeisimpiä digitaalisia ratkaisuja ja viimeistelemme jokaisen työn kokeneella, vakaalla kädellä. Olemme tehneet hammasproteeseja asiakkaillemme jo vuodesta 1994 lähtien. Käytämme laadukkaita materiaaleja, ja valvomme jatkuvasti työskentelytapojamme, lopputuotteiden laatua ja asiakastyytyväisyyttä. Tarjoamme palveluita Porvoon lisäksi myös Loviisan ja Sipoon toimipisteillämme. 

Kysy lisää tai varaa meiltä aika

Tarjoamme laajat erikoishammasteknikon palvelut

Palvelutarjontamme kattaa nämä palvelut:

  • Irtoproteesit

  • Irtoproteesitekniikka

  • Korjaukset ja huollot

  • Purennan kuntouttaminen

  • Yksilölliset hammasproteesit.

Toteutamme myös seuraavat toimenpiteet irtoproteeseille:

  • Korjaus

  • Pohjaus

  • Puhdistus

  • Tarkastus

  • Valmistus.

Avoin hinnoittelu ja asiakkaan toiveita vastaava lopputulos ovat meille tärkeitä. Hyvän proteesin on oltava käyttäjälleen mahdollisimman huomaamaton, kestävä ja vastattava mahdollisimman hyvin käyttäjän toiveita esimerkiksi hinnoittelun ja toteutuksen laadun suhteen.

Olemme tavoitettavissasi eri toimipisteissä

Tarjoamme palveluitamme kolmessa toimipisteessämme. Jos haluat varata meille ajan, käy ajanvaraus helpoiten puhelimitse. 


Porvoo: Näsin koulukatu 2, 06100
Vastaanottomme on Hammaslaboratorio Pureartin yhteydessä.

Loviisa: Degerbynkatu 14 b 37, 07900 Loviisa

 

Sipoo: Isokyläntie 2 3. liiketila 33, 04130 Sipoo (Nikkilä)

Ota yhteyttä

Hammasteknisten tuotteiden hinnoittelu

Irtoproteeseissa käytetyt materiaalit ja aineet vaikuttavat hintaan ratkaisevasti. Valinnat käytettävistä materiaaleista tehdään aina yhdessä asiakkaan kanssa, sillä proteesien on ennen kaikkea sovelluttava sinun elämäntilanteeseesi ja tuettava sinun arkeasi. Suunnittelemme kaikkia osapuolia tyydyttävän ratkaisun, joka on sekä kestävä, turvallinen että terveyttäsi tukeva.

Soita ja kysy lisää vaihtoehdoista

Luonnollisen ulkonäön saavuttaminen on irtoproteesin käyttäjälle tärkeää

Kaikenlaisten hammasproteesien tarkoitus on ennen kaikkea parantaa käyttäjänsä elämänlaatua ja hyvinvointia. Mielestämme proteesien luonnollinen ulkonäkö on tärkeä osatekijä tämän tavoitteen saavuttamisessa. Haluamme, että sinä voit tuntea olosi itsevarmaksi ja omaksi itseksesi proteeseja käyttäessäsi. Siksi kiinnitämme erityistä huomiota oikeaan istuvuuteen, käyttömukavuuteen ja myös luonnollisen näköisen lopputuloksen saavuttamiseen.